VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Vereniging

Bestuur

Het afgelopen jaar hebben er grote verandering in het bestuur plaatsgevonden. Vandaar dat we hebben besloten om onszelf even voor te stellen. Het bestuur bestaat nu uit de volgende personen:
  • Voorzitter: Anne Mattheeuwse
  • Secretaris: Guy Bertholon
  • Penningmeester: Erik Toemen
  • Bestuurslid: Laurens Verbeek
  • Bestuurslid: Britt van Kroonenburg
E-mail : bestuur@vcverrekijker.nl

Mocht u iets willen weten of vragen, dan kunt u altijd naar ons mailen of ons aanspreken. Heeft u een punt wat tijdens de bestuursvergadering besproken moet worden, laat het ons dan even weten.

 

Anne Mattheeuwse

Ik ben Anne Mattheeuwse en ben gaan volleyballen toen ik 9 was. Ik ben toen begonnen bij de mini’s. Op dit moment speel ik in dames 1. Twee jaar geleden zijn wij gepromoveerd naar de 2e klasse waar we nu een leuke competitie spelen. Op jonge leeftijd ben ik al gaan helpen met training geven omdat ik dit erg leuk vind. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen en heb hier in het 1e jaar stage voor gelopen bij de volleybalclub. Ik heb hier training gegeven en wedstrijden gecoacht. Sinds 2 jaar ben ik gestopt met het trainen van een team omdat ik het erg druk had. Dit jaar ga ik hier weer mee starten. Ik studeer dit jaar af en hoop dan als bewegingsagoog te kunnen gaan werken. Ik ben vorig jaar door het bestuur benaderd of ik het leuk zou vinden om in het bestuur te treden. Hier heb ik even over nagedacht maar ik was er vrij snel uit. Ik vind het fijn als ik iets kan betekenen voor de club en het sluit mooi aan bij mijn opleiding. Naast volleyballen met mijn vriendinnen vind ik het gezellig om een drankje en dansje met ze te doen.

Erik Toemen

Mijn naam is Erik Toemen en ik ben toen ik zes jaar oud werd meteen als mini begonnen met volleyballen bij VC Verrekijker. Toen ik vijftien jaar oud was ben ik al snel vanuit de jeugd naar de Heren 2 gegaan om drie jaar later deel uit te mogen maken van de Heren 1.
Sindsdien ben ik drie jaar lid geweest van de activiteitencommissie en ben ik een tijdje actief geweest als hulptrainer. Toen Jan Kemps in 2014 uit het bestuur stapte heb ik zijn taken als bestuurslid en penningmeester overgenomen. De taak als penningmeester houdt in dat je onder andere verantwoordelijk bent voor:  Het beheren van de bankrekening en kas, het beheren en uitvoeren van transacties, het controleren van binnenkomende facturen en het maken van financiële verslagen zoals de jaarlijkse begroting en het jaarverslag.
De rol als penningmeester heb ik op me genomen omdat ik natuurlijk graag, zoals velen leden, een steentje bijdraag binnen de club. Daarnaast sluit de rol als penningmeester goed aan op mijn vorige studie in Business Administration waarin ik in 2014 ben afgestudeerd op de Fontys te Eindhoven. Ondertussen studeer ik bedrijfseconomische wetenschappen aan de universiteit van Hasselt en kom ik nog graag elk weekend terug naar Nederland voor de volleybalwedstrijden op de zaterdag.

Guy Bertholon

Volgt binnenkort.
 

Laurens Verbeek

Britt van Kroonenburg

Ik ben Britt van Kroonenburg, 22 jaar oud en ik woon in Oirschot. Toen ik begon met volleyballen, was ik 8 jaar oud. Er waren toen nog geen mini teams, waardoor ik meteen in de C-jeugd mee mocht volleyballen. Dit waren jongens en meiden tussen de 11 en 14 jaar. Zonder enige volleybal ervaring was dit wel wat lastig.. Aan het einde van het seizoen kreeg ik eindelijk de bal over het net geserveerd, wat zorgde voor een groot applaus. Dit moment zal ik dan ook nooit meer vergeten. Nu speel ik in Dames 1 en zijn we een paar jaar geleden gepromoveerd naar de tweede klasse. We gaan er samen voor om nog hoger te komen! Wat voor mij het belangrijkste is binnen de volleybalclub, is de gezelligheid. Een heel gezellig team waar we met zijn allen serieus kunnen zijn (in de wedstrijd) maar ook heel veel kunnen lachen (buiten de wedstrijd). Dit zijn dan ook allemaal vriendinnen! De gezelligheid zie ik niet alleen binnen mijn eigen team, maar ook in het mini team dat ik samen met Anne Mattheeuwse training geef. 12 meiden van ongeveer 9 tot 12 jaar oud die er heel hard voor werken om dadelijk naar de C te kunnen. Dat is de toekomst! De mini's trainen is een passie, die niet zomaar ergens vandaan komt. In het dagelijks leven ben ik namelijk juf op de Antoniusschool in Oirschot. Hier zullen sommigen me dan ook van kennen. 

© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler