VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Vereniging

Bestuur

De afgelopen 2 jaar hebben er grote verandering in het bestuur plaatsgevonden. Vandaar dat we hebben besloten om onszelf even voor te stellen. Het bestuur bestaat nu uit de volgende personen:
  • Voorzitter: Maarten Witlox
  • Secretaris: Anne Mattheeuwse
  • Penningmeester: Erik Toemen
  • Aspirtant-lid: Guy Bertholon
E-mail : bestuur@vcverrekijker.nl

Mocht u iets willen weten of vragen, dan kunt u altijd naar ons mailen of ons aanspreken. Heeft u een punt wat tijdens de bestuursvergadering besproken moet worden, laat het ons dan even weten.


Maarten Witlox


Ik ben begonnen met volleyballen in 2006 en speel ondertussen in heren 2. Toen ik zelf nog bij de jeugd speelde ben ik al begonnen als assistent-trainer. Ondertussen train en coach ik nog steeds. Van daar uit was de stap naar de jeugdcommissie al snel gemaakt en met het vertrek van Laurens Verbeek in het bestuur, zag ik een kans om verder te groeien. Naast mijn taken binnen het bestuur ben ik ook wedstrijdsecretaris, wat inhoud dat ik de zaalhuur inplan en zonodig wedstrijden verzet.
Op dit moment studeer ik werktuigbouwkunde aan Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Daar verwacht ik half 2017 af te studeren. Het op mij nemen van een bestuurlijke functie komt dus niet voort uit de aansluiting op mijn opleiding, maar puur uit persoonlijk interesse.

Erik Toemen

Mijn naam is Erik Toemen en ik ben toen ik zes jaar oud werd meteen als mini begonnen met volleyballen bij VC Verrekijker. Toen ik vijftien jaar oud was ben ik al snel vanuit de jeugd naar de Heren 2 gegaan om drie jaar later deel uit te mogen maken van de Heren 1.
Sindsdien ben ik drie jaar lid geweest van de activiteitencommissie en ben ik een tijdje actief geweest als hulptrainer. Toen Jan Kemps in 2014 uit het bestuur stapte heb ik zijn taken als bestuurslid en penningmeester overgenomen. De taak als penningmeester houdt in dat je onder andere verantwoordelijk bent voor:  Het beheren van de bankrekening en kas, het beheren en uitvoeren van transacties, het controleren van binnenkomende facturen en het maken van financiële verslagen zoals de jaarlijkse begroting en het jaarverslag.
De rol als penningmeester heb ik op me genomen omdat ik natuurlijk graag, zoals velen leden, een steentje bijdraag binnen de club. Daarnaast sluit de rol als penningmeester goed aan op mijn vorige studie in Business Administration waarin ik in 2014 ben afgestudeerd op de Fontys te Eindhoven. Ondertussen studeer ik bedrijfseconomische wetenschappen aan de universiteit van Hasselt en kom ik nog graag elk weekend terug naar Nederland voor de volleybalwedstrijden op de zaterdag.

Anne Mattheeuwse

Ik ben Anne Mattheeuwse en ben gaan volleyballen toen ik 9 was. Ik ben toen begonnen bij de mini’s. Op dit moment speel ik in dames 1. Twee jaar geleden zijn wij gepromoveerd naar de 2e klasse waar we nu een leuke competitie spelen. Op jonge leeftijd ben ik al gaan helpen met training geven omdat ik dit erg leuk vind. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen en heb hier in het 1e jaar stage voor gelopen bij de volleybalclub. Ik heb hier training gegeven en wedstrijden gecoacht. Sinds 2 jaar ben ik gestopt met het trainen van een team omdat ik het erg druk had. Dit jaar ga ik hier weer mee starten. Ik studeer dit jaar af en hoop dan als bewegingsagoog te kunnen gaan werken. Ik ben vorig jaar door het bestuur benaderd of ik het leuk zou vinden om in het bestuur te treden. Hier heb ik even over nagedacht maar ik was er vrij snel uit. Ik vind het fijn als ik iets kan betekenen voor de club en het sluit mooi aan bij mijn opleiding. Naast volleyballen met mijn vriendinnen vind ik het gezellig om een drankje en dansje met ze te doen.

Guy Bertholon

Volgt binnenkort.

 

© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler