VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Commissies

Kledingcommissie

De kledingcommissie bestaat uit Nard Sinke, Vincent van Dam, Anne Moors. Samen zorgen zij ervoor dat alle leden van de club in mooi tenue kunnen volleyballen. In het seizoen 2015-2016 zijn alle leden in het nieuw gestoken. Helemaal nieuw is het merk waar voor gekozen is: Hummel! De wedstrijdkleding is van de jeugd, senioren en recreatie allemaal vervangen en de jeugd beschikt nu ook over sporttassen. Het seizoen 2020 – 2021 zal iedereen weer in het nieuw gestoken worden.

De kledingcommissie draagt niet alleen zorg voor nieuwe kleding maar ook voor het onderhoud van de kleding en tassen. Indien de kleding stukgeraakt dient er contact opgenomen te worden met de kledingcommissie. Zij zullen dan bekijken hoe het probleem verholpen kan worden. Ben je een nieuw lid bij de senioren, dan kun je een trainingspak en tas vragen bij de kledingcommissie en als jeugdlid heb je recht op een mooie tas. Alle kleding en tassen van de vereniging blijven eigendom van de vereniging en zijn in bruikleen.

Alle teams hebben een shirtjestas. Hierin zit voor ieder team voldoende wedstrijdshirts en broekjes met de juiste wasvoorschriften. Ook hierbij geldt dat er contact opgenomen dient te worden met de kledingcommissie indien er iets mis is met de inhoud van de tas zoals onvolledig en kapotte kleding.

Voor alle leden geldt een kledingreglement. Indien men zich niet aan het reglement houdt zullen eventuele onkosten verhaald wordt op de speler. Om zeker te zijn dat alle leden het kledingreglement nog kunnen nalezen is het ook op de website geplaatst.

Als laatste maar ook zeer belangrijk, zodra je stopt met volleyballen bij VC Verrekijker dien je de kleding weer in te leveren bij de kledingcommissie. De trainingspakken en tassen zijn immers eigendom van de club!

Met sportieve groet,

De Kledingcommissie
kledingcommissie@vcverrekijker.nl

© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler