VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Beachevent Oirschot komt er weer aan!

Op Donderdag 11 juni t/m zondag 14 juni verandert de lommerrijke Oirschotse markt in een spectaculaire Copa Cabana. Liefst 450 m3 wit zand, wuivende kastanjebomen, een keur aan hapjes en drankjes in een gezellig strandpaviljoen en een muzikale omlijsting vormen het decor voor een Braziliaans Beachvolleyfestijn. Uiteraard is er alleen een sportief Beachfestijn als er beachvolleyballers zijn.
- Lees meer...


Geplaatst op 19-05-2015


VC Verrekijker verliest twee sterspelers

Volleybalclub Verrekijker zal komend seizoen met twee sterspelers minder moeten volleyballen. Afgelopen zaterdag maakten Wiepking en Mencke bij een persconferentie bekend dat ze voor een nieuwe uitdaging gaan.

Thomas Wiepking tekende een contract bij de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa, die hem voor 10 miljoen overnam van VC Verrekijker. Bas Mencke gaat ook de uitdaging opzoeken in een andere stad. VC Verrekijker en de club waarmee momenteel onderhandelingen plaatsvinden, zijn het nog niet eens over... - Lees meer...


Geplaatst op 25-04-2015


Stem op Erik als penningmeester van het jaar!

Een penningmeester is onmisbaar. Zonder penningmeester zou een vereniging niet kunnen voortbestaan. Bij ons is Erik Toemen diegene die deze taak op zich neemt.

Ieder jaar wordt er een penningmeester van het jaar bekendgemaakt. De winnende club maakt kans op verschillende prijzen, waaronder een clubfeest!

- Lees meer...


Geplaatst op 03-04-2015


VC Verrekijker Dames 1 verslaat VC ODI Dames 5 met 3-1 in een spannende derby

Dames 1 van VC Verrekijker mocht afgelopen zaterdag in Middelbeers aantreden bij VC ODI. De wedstrijdnummers 1 en 2 in de competitie beloofde een spannende pot te worden. De dames van beide teams gingen goed van start. In de eerste set ging het lang gelijk op, maar de servicebeurt van Anne Mattheeuwse maakte grote indruk op de tegenstander, waardoor de set naar VC Verrekijker ging met 25-17. - Lees meer...


Geplaatst op 25-01-2015


Oliebollentoernooi & oudjaarsfeest 2014

Het is zover: de inschrijvingen voor het ‘Oliebollentoernooi & Oudjaarsfeest 2014’ zijn geopend! Dit fantastische evenement zal gaan plaatsvinden op zondag 28 december 2014. Het toernooi zal duren van 14:00 tot 18:00, vervolgens zal er een bij de prijs inbegrepen maaltijd zijn. Daarna is het tijd om het volleybaljaar mooi af te sluiten met een feestje!

- Lees meer...


Geplaatst op 26-11-2014


Mini's 2 toernooiverslag

Mini's 2 had afgelopen zondag hun tweede toernooi in Veldhoven.

Hierbij een verslag van het toernooi, door Frank van Vroenhoven.

- Lees meer...


Geplaatst op 06-11-2014


<< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>

Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler