VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Nieuwe volleybalschoenen nodig voor het nieuwe volleybalseizoen? Ga eens bij Running Support Oirschot langs!

Running support is een begrip voor veel sportende Oirschottenaren. De loper voor lopers (zoals Joos van Haaren zichzelf omschrijft) is al langer niet meer alleen voor lopers. Met de grootste betrokkenheid bij sportend Oirschot en de persoonlijke service levert Running Support al jarenlang de nieuwste volleybalschoenen van Assics en Mizuno met standaard hoge kortingen. Niet alleen zijn de schoenen standaard goedkoper dan bij de concurrenten, ook kan u rekenen op een goed en persoonlijk advies van Joos waarbij rekening gehouden wordt met de perfecte pasvorm en ergonomie om u de ideale schoenen te geven voor de beste sportieve prestaties. In overeenstemming met V.C. Verrekijker heeft Joos besloten om een gedeelte van de gerealiseerde omzet door de leden van de Verrekijker terug te laten vloeien als sponsorbijdrage voor onze club. Een initiatief waar wij als de verrekijker hem zeer dankbaar voor zijn. Indien u een specifieke schoen van Assics of Mizuno op het oog heeft die niet in de winkel beschikbaar is valt deze online en of in de winkel te bestellen. Joos zal deze dan binnen een week klaar hebben liggen voor u in de winkel. Ook op deze schoenen zal standaard een aantrekkelijke korting worden gegeven!

Wat moet u doen om de Verrekijker te helpen?

Indien u besluit schoenen te kopen bij Running Support Oirschot zal Joos u vragen of u verbonden bent met de Verrekijker, Het enige wat u moet doen is dit bevestigen en uw naam achter laten. Joos kan dan zelf aan de hand van onze ledenlijst bevestigen of u lid bent en zal op basis daarvan zijn bijdrage per verkocht paar schoenen overmaken aan de Verrekijker.

Waar kunt u Running Support vinden ?

Michiel de Ruyterlaan 48a
5688CL OIRSCHOT
vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur
zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur
Of op afspraak: 0499 - 57 01 98

Wij als V.C. Verrekijker zijn heel enthousiast over deze overeenkomst en hopen dat u als lid ons via deze weg een extra bijdrage wilt leveren.


Geplaatst op 28-06-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler