VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Summa volleybaldagen 2013

Ben jij een jonge & ambitieuze volleyballer die droomt van een leven als Kim Staelens of Manon Flier? Tijdens de Summa Volleybaldagen wordt jouw droom voor een tijdje werkelijkheid en leef je een week als topsporter. Onder deskundige begeleiding van toptrainers draai je vele trainingsuren, volg je interessante workshops en speel je een afsluitend kampioenschap. Bovendien komt een Olympische medaillewinnares langs om over die magische ringen te vertellen en is er een Meet & Greet met volleybalinternational Jelte Maan. Kom jij ook je droom waarmaken?
 
 
Belangrijke informatie
Wie? Ambitieuze talenten die geboren zijn in 1996, 1997, 1998 of 1999
Wat? De Summa Volleybaldagen, topsporter voor een week
Waar? Sporthal De Körref, thuishaven van Eredivisieploeg Peelpush
Wanneer? De herfstvakantie, 14 t/m 18 oktober
Kosten? € 300,-
 
Vanuit de aanmeldingen zullen drie teams geformeerd worden, die zowel individueel als collectief begeleid worden door professionals. Vele uren volleybaltraining en een oefenwedstrijd zullen de basis zijn voor het afsluitende kampioenschap op vrijdag. In de avonden worden workshops verzorgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sportvoeding, mentale training, teambuilding en videoanalyse. De kosten bedragen € 300,-. Hiervoor ervaar je een hele week hoe het is om te leven als een topsporter, neem je deel aan waardevolle workshops, verblijf je in een groepsaccomodatie, wordt al het eten en drinken verzorgd en ontvang je twee t-shirts. 
 
De begeleiding wordt verzorgd door de hoofdtrainers Meino Roosendal, Fred Hermans en Johan Leenders. Meerdere assistenten zullen bij de trainingen ingezet worden, zodat het ook aan individuele aandacht niet zal ontbreken. Daarbij zijn speelsters van het Eredivisieteam Peelpush betrokken gedurende deze topsportweek en is er paramedische ondersteuning door fysiotherapeuten. De avondworkshops worden gegeven door Deborah Gravenstijn, Edith Rozendaal, Joyce Hanssen, André Schild. Joost van Egmond van People Plus verzorgd de teambuilding. 
 
Wil je je aanmelden? Download dan het inschrijfformulier op www.summavolleybalschool.nl en stuur dat op naar info@summavolleybalschool.nl. Het is overigens niet nodig om lid te zijn van de Summa Volleybalschool, deze Volleybaldagen zijn toegankelijk voor iedereen. 
Opgeven kan tot 1 oktober, je bent dan voorlopig geplaatst. Vervolgens wordt binnen een week bekendgemaakt wie er definitief toegelaten wordt. Meer informatie is te vinden op www.summavolleybalschool.nl.
 


Geplaatst op 20-09-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler