VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

VC Verrekijker Jongens A vs. Hands Up JA1

Op 21 september 2013 speelde Jongens A van de Verrekijker om 14:00 uur tegen Hands Up JA1 in de Kemmer. De eerste set verliep soepel. Iedereen was enthousiast, maar wel kregen wij enige hulp van Hands Up want die waren slordig bezig. Gelukkig deden wij ons eigen spelletje en lieten ons niet afleiden door de slordigheid van de tegenstander. Zo hebben wij de eerste set gewonnen met 25-19!

 

De tweede set ging moeizaam op gang. Er werden fouten gemaakt en het enthousiasme werd van onze kant ook minder. De tegenstander kreeg meer zelfvertrouwen en wij waren niet in staat om terug te komen in het spel, waardoor wij deze set verloren met 19-25.

De derde set begon ook slecht. De tegenstander had het zwakke punt gevonden in onze opstelling en maakte daar goed gebruik van. Toen de score opliep tot 8-0 voor Hands Up kwam er een wissel om zo de opstelling sterker te maken. Gelukkig waren wij nog in staat om terug te komen, wat leidde tot een eindstand van 25-20 voor Verrekijker! Stand: 2-1, er is een kans dat wij gaan winnen. Maar niet te snel juichen…

Ondanks een goede start van de vierde set lukte het ons niet om deze te winnen. We gingen slordiger spelen, maakten onnodige fouten waardoor uiteindelijk een vijfde set onvermijdelijk werd. We eindigden de vierde set met 21-25 voor Hands up.

De vijfde, en laatste set begon. Het was spannend want deze set beslist wie de wedstrijd wint. Daardoor ging Jongens A slordiger spelen wanneer het even tegen zat. Hier maakte Hands Up gebruik van en wist zo de laatste set binnen te halen. De vijfde set eindigde met 9-15 voor Hands Up.

Helaas, 2-3 verloren. Toch hebben wij veel geleerd van deze wedstrijd en zullen wij hier aan gaan werken. De volgende keer als wij tegen Hands Up gaan spelen, wordt het een overwinning van de Verrekijker, zónder een vijfde set!


Geplaatst op 22-09-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler