VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

VC Verrekijker Jongens A winnen van Spirit JA1

Zaterdag de 26 oktober speelde de jongens A van VC Verrekijker tegen de jongens A van Spirit. Deze wedstrijd vond plaats in sporthal de hazelaar Rosmalen. Dit keer was Moniek niet onze coach maar waren dit Danique en Naomi. Na het inspelen en kort inslaan begonnen we met de eerste set.

We begonnen de set meteen goed. De ballen werden netjes aangespeeld en de spelverdeler kon vervolgens een mooie bal aanspelen. Hierdoor wonnen we de set met 11-25 voor VC Verrekijker JA1.

 

Ook in de tweede set begonnen we sterk. De fouten werden aan de andere kant van het net gemaakt en we bleven ons eigen spel spelen. Er werd mooi aangevallen en dit zorgde voor een mooie set. Helaas verloren we wel wat punten, maar we wonnen ook deze set met een ruime voorsprong. Het was namelijk 25-16 voor VC Verrekijker JA1. 

We begonnen de derde set vol moed. We gingen in het begin heel gelijk op met de jongens van Spirit. Nadat we de rust in het spel weer te pakken hadden en onze eigen fouten eruit hadden ging het weer een stuk beter. Toch bleef het spannend. Door een aantal mooie aanvallen van de aanvallers wisten we de voorsprong te behouden en de set uiteindelijk te winnen met 14-25 voor VC Verrekijker JA1. 

In de vierde en laatste set gingen we voor de 4-0 overwinning. Hiervoor hoefde we alleen deze set nog te winnen. We begonnen goed waarna we halverwege terugzakten. Dit kwam omdat we niet helemaal tactisch speelden. Na veel mooie aanvallen en blocks wisten we toch ook deze set te winnen met 25-19 voor VC Verrekijker JA1. 

En zo wonnen we deze wedstrijd met 4-0 tegen Spirit. Onze volgende wedstrijd is zaterdag 2 november in de Kemmer tegen VCE/PSV. Wij hopen dat jullie komen kijken. Het belooft een mooie wedstrijd te worden.


Geplaatst op 29-10-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler