VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Jongens A maakt Polaris in!

Afgelopen zaterdag, 7 december 2013, moest Jongens A spelen tegen VC Polaris JA1 in onze thuisbasis de Kemmer.

De eerste set moesten wij nog even opwarmen, want het liep gelijk op tussen Verrekijker en Polaris. Toch gaven wij deze set niet weg en eindigden met een eindstand 25-22 voor Verrekijker.

Toen de tweede set begon, maakten wij veel onnodige fouten. Hierdoor kreeg  Polaris (te veel) zelfverzekerdheid, dus daar moest wat aan gedaan worden. Set afgesloten met 25-21 voor Verrekijker.

De derde set begon, Polaris was al redelijk op de tenen getrapt door Verrekijker en daar konden wij de derde set van profiteren. Door slim en gecontroleerd te spelen kon Verrekijker deze set eindigen met een mooie 25-08.

Toch, Polaris wilde niet met een 4-0 nederlaag naar huis dus zij deden er alles aan om nog één set te kunnen pakken. Dit, in combinatie met ons te vroege overwinningsgevoel, gaf deze set nog een beetje weerstand voor Verrekijker maar niet genoeg voor Polaris om deze set te winnen. Verrekijker won ook deze set met 25-22.

Dit was een mooie wedstrijd met pieken en dalen, maar wij bleven in staat deze dalen te beperken om zo iedere set te pakken. Deze 4-0 overwinning voor Verrekijker heeft ervoor gezorgd dat wij op een gedeelde derde plek staan in de competitie, samen met Hands Up.


Geplaatst op 10-12-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler