VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Laatste jeugdwedstrijd voor Jongens A, volgend jaar naar de Heren!

De laatste wedstrijd van deze helft van het seizoen speelde ons Jongens A team tegen VC Weert JA1. We wisten bij voorhand al dat we weinig kans maakte om deze wedstrijd te winnen en hadden daarom ook besloten om voor ons plezier te gaan spelen en niet voor de winst.

De eerste set begonnen we redelijk sterk en gingen daarom ook nek aan nek. Helaas begon de tegenstander al redelijk snel met versnellen en daardoor kregen ze een voorsprong van ongeveer 5 punten. Wij probeerde ons tempo aan hun aan te passen en konden zo nog een beetje terug komen maar helaas was het niet genoeg en verloren wij deze set met 16-25.

Set nummer 2 ging niet veel beter want we begonnen meteen met een achterstand van 15 punten omdat de passes niet werden afgeleverd waar ze moesten komen en omdat de passes soms ook te scherp kwamen kon de tegenstander ze mooi afmaken met een smash wat bij ons het moraal ver naar beneden trok. Na 15 punten werd daarom ook Ivo gewisseld met Joost zodat we iets meer kans zouden hebben volgens onze coach. Helaas mocht het niet baten vanwege de verre achterstand waardoor we de set verloren met 14-25.

De derde set begonnen we sterk want we pakten meteen een voorsprong op onze tegenstander. Helaas was onze voorsprong van korte duur want binnen de kortste keren was de tegenstander weer bij. We bleven zo nog een tijdje gelijk maar op het laatst versnelden ze weer en zo verloren we helaas ook de 3e set maar dit maar met 18-25.

De laatste set al weer. We hadden zin om nog met onze laatste kracht te proberen een set te veroveren en begonnen sterk. We bleven strijden maar we konden geen voor sprong pakken. Gelukkig kon de tegenstander ook geen voorsprong krijgen want we bleven gelijk op gaan. Na een paar verdedigende acties kreeg de tegenstander ons zwakte punt toch gevonden en versnelden waardoor we de set helaas met 18-25 hebben verloren.

Al met al hebben we een hele fijne wedstrijd gespeeld. En hebben we geleerd waar onze zwakkere punten lagen zodat we daar op kunnen gaan trainen. De tegenstander was een terecht kampioen en sloten hierbij ons seizoen van Jongens A af om naar de Heren toe te stromen.  Ons seizoen zijn we laag begonnen, maar geëindigd met de 4e plek waar we trots op mogen zijn.


Geplaatst op 24-12-2013


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler