VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Oliebollentoernooi & oudjaarsfeest 2014

 
Het is zover: de inschrijvingen voor het ‘Oliebollentoernooi & Oudjaarsfeest 2014’ zijn geopend! Dit fantastische evenement zal gaan plaatsvinden op zondag 28 december 2014. Het toernooi zal duren van 14:00 tot 18:00, vervolgens zal er een bij de prijs inbegrepen maaltijd zijn. Daarna is het tijd om het volleybaljaar mooi af te sluiten met een feestje!
 
Allereerst een korte uitleg over het toernooi: het toernooi wordt gespeeld in teams van 6 personen met maximaal 2 reservespelers. Per team moet er minimaal één persoon bij VC Verrekijker spelen of gespeeld hebben. Elk team stelt een teamleider aan die verantwoordelijk is voor het aanmelden, betalen en het ophalen van de toernooi-info.
 
Rond 18:00 zal het avondeten plaatsvinden, voor de jeugd jonger dan 16 jaar zullen er frietjes zijn met een snack. De 16+’ers krijgen bij dit oudjaarsevenement een luxer diner, zij gaan kokkerellen uit de grote pan! Om verwarring te voorkomen, zal er niemand meer honger hebben na deze maaltijd. Het avondeten is uiteraard alleen toegankelijk voor personen die zich ingeschreven hebben voor het toernooi.
 
Om het volleybaljaar na deze mooie dag af te sluiten organiseren we wederom een oudjaarsfeest aansluitend aan het diner. De entree van dit feest is gratis, maar drankjes zijn, net zoals de rest van de dag, voor eigen rekening.
 
De kosten van het toernooi, inclusief het avondeten, zijn voor de personen van 16 jaar en ouder €10,- per persoon en voor de jeugdigen onder ons (jonger dan 16 jaar) €5,- per persoon. Tevens zal Sportcentrum de Kemmer bij ontvangst elke deelnemer een kopje koffie of thee en een oliebol schenken.
 
Aanmelden kan tot 21 december 2014 via dit webformulier. Het inschrijfgeld ontvangen wij graag via een overboeking op rekeningnummer NL26RABO0138802610 ten name van VC Verrekijker,  met in de beschrijving Oliebollentoernooi 2014 [+teamnaam]. Dit dient per team gedaan te worden door de teamleider, graag ontvangen wij het inschrijfgeld uiterlijk op 24 december 2014.
 
Wij hopen jullie allen de 28e december te zien!


Geplaatst op 26-11-2014


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler