VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

VC Verrekijker verliest twee sterspelers

Volleybalclub Verrekijker zal komend seizoen met twee sterspelers minder moeten volleyballen. Afgelopen zaterdag maakten Wiepking en Mencke bij een persconferentie bekend dat ze voor een nieuwe uitdaging gaan.

Thomas Wiepking tekende een contract bij de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa, die hem voor 10 miljoen overnam van VC Verrekijker. Bas Mencke gaat ook de uitdaging opzoeken in een andere stad. VC Verrekijker en de club waarmee momenteel onderhandelingen plaatsvinden, zijn het nog niet eens over de hoogte van het transferbedrag. Zodoende wil Mencke’s  management vooralsnog niks kwijt over deze nieuwe club.

 

"Dit was het juiste moment"

Na het spelen bij de Heren 3 van VC Verrekijker begint voor Wiepking nu dus het grote avontuur in Eindhoven. "Dit is de grote stap. Ik ga spelen bij een veel grotere club. Het was altijd al mooi om er naar te kijken, nu ga ik zelf meedoen. Ik kijk er enorm naar uit. Natuurlijk doet het pijn om VC Verrekijker te verlaten, want ik heb daar veel mooie seizoenen gehad, maar het was het juiste moment om naar een andere club te vertrekken."

Wiepking moet zich nu dus gaan bewijzen bij Hajraa in de Nevobo-competitie, wel even wat anders dan wat hij gewend was. ”Ik zal een stuk harder moeten slaan, maar dat wist ik al wel. Ik ben niet bang, ga hard werken en ervan genieten. Hajraa is een goede club. Ze investeren ook in nieuwe faciliteiten, dus het ziet er allemaal heel goed uit."

 

"Kippenvel van VC Verrekijker"

Ook al verlaat de achttienjarige Mencke VC Verrekijker nu, een terugkeer ziet hij wel zitten. "Ik ga de Oirschotse supporters missen en mijn tijd bij de club zal ik nooit vergeten. Als ik erover praat krijgt ik nog steeds kippenvel. Het is fantastisch om voor 10 man te spelen in de Kemmer, helemaal als ze jouw naam roepen. Ik hoop in de toekomst nog eens met de bal op het veld te staan in die sporthal.”


Geplaatst op 25-04-2015


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler