VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Beachevent Oirschot komt er weer aan!

Op Donderdag 11 juni t/m zondag 14 juni verandert de lommerrijke Oirschotse markt in een spectaculaire Copa Cabana. Liefst 450 m3 wit zand, wuivende kastanjebomen, een keur aan hapjes en drankjes in een gezellig strandpaviljoen en een muzikale omlijsting vormen het decor voor een Braziliaans Beachvolleyfestijn. Uiteraard is er alleen een sportief Beachfestijn als er beachvolleyballers zijn. Vandaar dit bericht.

Zaterdag 13 juni en zondag 14 juni spelen jeugd en senioren de hoofdrol op de beachvolleyvelden, waarbij we spelen in poules van maximaal zes teams. De wedstrijden beginnen op beide dagen om 10.00 uur met op zaterdag aansluitend rond 21.00 uur een Brasilian Night. Op zondag eindigen we om 18.00 uur. Spelers moeten minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn bij het speelveld.

Voor de jeugd bedraagt het inschrijfgeld €7,50 per deelnemer en daarvoor krijgen ze een frietje, 1 consumptie, een ijsje en natuurlijk Beachvolley plezier!

Deelnemers van de jeugd betalen bij aanvang van het toernooi.

Voor de senioren bedraagt het inschrijfgeld € 25,00 per team. Senioren betalen vooraf.
Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op Rabobank rekeningnummer NL26 RABO 0138802610 t.n.v. VC Verrekijker o.v.v. Beachvolley 2015 en jullie teamnaam. 

Deelname wordt bevestigd op het moment dat de betaling van het inschrijfgeld is ontvangen en is pas definitief na ontvangst van de betaling. Schrijf je dus snel in met je team. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 29 mei.

Op zaterdag avond zal er vanaf 21.00 uur een sfeervolle Brasilian Night gehouden worden met medewerking van dj’s en live muziek, welke zal zorgen voor de tropische klanken.

Op dit Beach Event zijn meerdere sporten vertegenwoordigd. Zo is er een Beach Soccer toernooi gedurende het weekend en zal er ook een ronde worden gespeeld in de spectaculaire nationale competitie Footvolley. Ook zal t.b.v. de kinderspierziekte Duchenne op zaterdag 13 juni een spinning Marathon worden gehouden op de Oirschotse markt nabij ons Beach terrein. Nieuwsgierig over dit unieke evenement of interesse om vrijblijvend een bijdrage te doen aan dit mooie doel, kijk dan op ; www.go4duchenne.nl.

 

Voor meer informatie zie http://www.beacheventoirschot.nl/

 


Geplaatst op 19-05-2015


Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler