VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Competitie

Scheidsrechterschema NeVoBo Competitie

Zaalwacht-, Scheidsrechters- en Telschema Seizoen 2013-2014 (tweede seizoenshelft) (PDF)

Regels van de zaalwacht

Hierboven vermeld de link naar het scheidsrechterschema. Wij willen iedereen vragen op te letten wanneer je moet fluiten en te zorgen dat je er bent of dat er een vervanger is, laat het team dat moet spelen niet wachten. Scheep de zaalwacht niet op met het verzorgen van een vervanger!

Dit geldt ook voor de zaalwacht, als zaalwacht heb je nog al wat verantwoordelijkheden. Zorg dat je in ieder geval altijd met tweeën bent. Ook is het dit seizoen zo dat er op een speeldag niet altijd 1 team verantwoordelijk is voor de zaalwacht. Houd hier rekening mee. Als we hier met z'n allen op letten zijn er geen problemen. Zorg ook dat je, als je zaalwacht hebt, minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent in de Kemmer, zodat de teams op tijd in kunnen spelen.

Wat betreft het telschema. Wij willen de trainers van de jeugd teams vragen om hiervoor een schema te maken. Zo kan er voorkomen worden dat er geen tellers zijn en wordt de zaalwacht niet opgescheept met andere taken dan zij al hebben.

Als iedereen meewerkt aan deze schema's voorkomt het een hoop frustraties en spelen we een fijn en sportief volleybalseizoen.

Met sportieve groeten,

Namens,
Technische Commissie VC Verrekijker
Scheidsrechtercoördinator Hein de Croon

© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler